Onze missie

Op een duurzame wijze kwalitatief goede planten importeren vanuit Midden-Amerika naar West-Europa. Dat doen wij door middel van een transparante werkwijze en betrouwbare leveranciers die dezelfde waarden als COAGROW nastreven en zorgdragen voor mens en milieu.

Onze waarden

Mensen

Mensen zijn de kern van het bedrijf. Vertrouwen staat daarbij centraal. Wij investeren daarom in ons team en zorgen voor goede voorwaarden. Op kantoor, de kwekerij en bij onze leveranciers.

Kernwaarden

Wij behandelen onze klanten, leveranciers en mensen zoals wij ook behandeld willen worden. Een transparante werkwijze en betrouwbare dienstverlening is altijd ons uitgangspunt.

De mensen

Naast de mensen die werkzaam zijn op de kwekerijen, bestaat de dagelijkse leiding uit een select team van ervaren ondernemers. Ondernemers die onze waarden dagelijks uitdragen en zorgen voor een prettige werkomgeving.

Bart

Directeur/Founder

Bart Cordemeijer is een ervaren ondernemer en richt zich sinds 2019 ook op de agrarische sector. Naast een fondsenwervingsbureau dat al ruim 35 jaar bestaat en een sportmarketingbureau dat in 2011 is opgericht, focust hij zich nu op de sector waar zijn studievriend al 25 in actief is.

Met veel interesse en passie werkt Bart aan de uitdagingen in een voor hem vreemde branche. Zijn kennis van andere sectoren en corporate achtergrond, vormen een prima basis om op een innovatieve manier naar de meer traditionele agrarische sector te kijken. De openheid en het informele karakter van alle relaties in deze sector geven veel positieve energie.

Voor vragen over de producten en mogelijkheden tot samenwerken, kunt u zich rechtstreeks tot hem richten.

Hermann

Founder

Hermann Karow ontmoette Bart Cordemeijer tijdens hun studie in Amerika, waar zij allebei studeerde dankzij een tennis scholarship (beurs). Na zijn Bachelor studie Manufacturing Engineering en een Minor in Business Administration, werkte Hermann voor een Cable Manufacturing bedrijf in Chicago, Illinois.

Zijn van oorsprong Duitse vader, emigreerde naar Honduras, waar hij zijn vrouw en de moeder van Hermann ontmoette. De zus van Hermann en haar man richtte een agrarisch bedrijf op in 1998. In 2001 besloot Herman terug te keren naar Honduras, waar hij opgroeide, om in het familiebedrijf te gaan werken. Inmiddels leidt Hermann samen met zijn broer het bedrijf, waar ook zijn moeder en zuster nog werken. Sinds Hermann aan het roer is gekomen is het bedrijf gegroeid met een eigen kwekerij in Miami, klanten over de hele wereld en nu ook met een samenwerking in Nederland.

Christopher

Founder

De jongere broer van Hermann, Chris, behaalde bij dezelfde universiteit in Milwaukee zijn bachelor diploma in Mechanical Engineering. In 2007 na de afronding van zijn diploma, kreeg Chris een rol in het familiebedrijf en stuurde het familiebedrijf aan als CFO.

In 2010 besloot Chris een Masters in Business Administration (MBA) te volgen aan de University of Miami, waar hij toen woonde. Vanaf 2015 begint Chris met zijn rol als operations manager, bij Rose of Sharon Nursery, in Miami. Na vijf jaar kennis te hebben opgedaan start Chris een poot van het bedrijf in Miami. De familie koopt begin 2021 een kwekerij en gaat vanaf dat moment rechtstreeks aan afnemers verkopen.

De kwekerij is 2 hectare groot en wordt ingezet voor de handel voor Noord-Amerika, maar ook voor de ontwikkeling van bijzondere planten, die als ontkiemd zaad of stek aan Europese afnemers wordt verkocht.

Meer weten?

Wij werken op basis van vertrouwen en vinden persoonlijk contact belangrijk. Neem gerust contact met ons op voor vragen of informatie.

CONTACT
CONTACT