Import services

Transport

Al onze leveringen bezorgen wij tot aan uw deur. Het transport passen wij aan het benodigde klimaat van de plant aan. We bouwen onze houten installaties voor het vervoer zelf, zodat we verzekerd zijn van ideale omstandigheden.

Douane

Het inklaren van een zending kan tot onnodige vertraging leiden. Om onze klanten volledig te ontzorgen werken wij exclusief samen met een cargo bedrijf dat voor ons de inklaring van de goederen verzorgt. Dit betekent dat onze klanten zich niet bezig hoeven te houden met administratieve handelingen, maar zich kunnen richt op de onderneming.

Administratie

Ons team draagt zorg voor de benodigde documenten om soepel alle goederen te kunnen importeren. Deze leveren wij kant-en-klaar bij u af.

Financieel

Bij het importeren van goederen komen vaak onvoorziene kosten aan het licht. Over import-goederen moet bijvoorbeeld btw over invoerrechten worden betaald. COAGROW betaalt deze kosten vooruit en presenteert u een volledige en transparante nota zodat u precies weet waar u voor betaalt.

Meer weten?

Wij werken op basis van vertrouwen en vinden persoonlijk contact belangrijk. Neem gerust contact met ons op voor vragen of informatie.

CONTACT
CONTACT